Εταιρικό Προφίλ

Εκτύπωση
PDF

Έχοντας στο ενεργητικό μου ήδη 25 χρόνια εμπειρίας ως υπεργολάβος και έχοντας χτίσει εκατοντάδες προκατασκευασμένα σπίτια προς όφελος άλλων εταιρειών, αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου χώρο, συνεχίζοντας να παρέχω το μεράκι και τη τέχνη της προκατασκευής προς όφελος δικό σας.

Γνωρίζοντας άψογα τα μυστικά αυτού του έξυπνου - οικολογικού τρόπου δόμησης και εφαρμόζοντας τα στα σπίτια που φτιάχνω στην εταιρεία Μάραγγας - Προκατασκευασμένα συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις κατασκευές μας με ότι πιο σύγχρονο υλικό υπάρχει στην αγορά και που φέρει τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

  • Για την εταιρεία Μάραγγας Προκατασκευασμένα Σπίτια το ΄΄προκατασκευασμένο΄΄ δεν αποτελεί ένα πρώτο μέσο για να βγάλει γρήγορο χρήμα.
    Στην εταιρεία μας το προκατασκευασμένο αποτελεί επιστήμη, σοβαρότητα όταν το χτίζουμε και χαρά όταν σας το παραδίδουμε για να μείνετε.
    Αυτή η νοοτροπία έχει περαστεί και στο εργατικό δυναμικό που στελεχώνει την εταιρεία μας, καθ’ ότι επιτυχία για εμάς θεωρείται όταν μας εμπιστεύονται και την επόμενη κατοικία τους οι πελάτες μας ή όταν μας προτείνουν σε γνωστούς που θέλουν να φτιάξουν και αυτοί το δικό τους σπίτι.
  • Όταν αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε ένα σπίτι η μόνη σκέψη μας είναι, πως θα μπορούσε να μένει η δικιά μας οικογένεια μέσα σε αυτό.
    Χτίζουμε και σχεδιάζουμε το σπίτι σας, σαν να ήταν δικό μας. Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας και πάντα βρίσκουμε τη χρυσή τομή που θα μας φέρει πρώτους στη προτίμησή σας.
    Εκεί στηρίζεται και το μυστικό της επιτυχίας μας, στην ανθρωπιά και στην φερεγγυότητα. Έτσι γίναμε γρήγορα αγαπητοί από το κοινό ενώ διατηρούμε άριστες σχέσεις με όλους τους πελάτες μας.
Γιατί η σημαντική διαφήμισή μας είστε εσείς…

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Ευχαριστούμε

Με εκτίμηση,

Μάραγγας Ζαχαρίας