fbpx
Skip to main content

Προκατασκευασμένα Σπίτια - Τιμές

Σε μια περίοδο,όπου η κατασκευή ενός σπιτιού φαντάζει μακρινό όνειρο, η εταιρεία "Μάραγγας Προκατασκευασμένα Σπίτια", κάνει το όνειρο σας εφικτό.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε σήμερα πράξη μίας από τις πιο δυνατές επιθυμίες σας. Το ολό...Δικό σας Σπιτι!!!

Και φυσικά η λύση της προκατασκευής φαντάζει να είναι η ιδανικότερη. Με 30% χαμηλότερο κατασκευαστικό κόστος από αυτό της συνηθισμένης δόμησης με τούβλο-μπετό, 30% χαμηλότερες εισφορές Ι.Κ.Α. και ποιότητα υλικών ασύγκριτα μεγαλύτερη, το προκατασκευασμένο σπίτι ή αλλιώς προκάτ, θεωρείται ως η πιο ιδανική λύση για στέγαση.

Πόσο θα κοστίσει;

Αυτό εξαρτάται από την επιφάνεια του σπιτιού (τα τετραγωνικά μέτρα), το ύψος του σπιτιού (όσο πιο ψηλό το σπίτι απαιτεί και περισσότερη ενίσχυση στο σκελετό, καθώς και περισσότερα υλικά, άρα και το κόστος ανά τετραγωνικό αυξάνεται ανάλογα). Τέλος, τα υλικά με τα οποία θα γίνουν οι τελικές διαμορφώσεις (π.χ. εξωτερικές επενδύσεις με πέτρα, επιλογή πλακιδίων) και οι τελικές επιλογές σε κουφώματα και έπιπλα κουζίνας παίζουν ρόλο στη τελική διαμόρφωση του κόστους.

Ακόμη η εταιρείας μας, σας δίνει τη δυνατότητα παράδοσης της κατοικίας σας σε ημιτελή μορφή (μέχρι δηλαδή και τα σβατίσματα), προκειμένου τη περάτωσή της με προσωπική εργασία, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος κατασκευής. Το προσωπικό της εταιρείας μας ακόμη και τότε θα είναι δίπλα σας, όποτε το χρειαστείται, προκειμένου να σας παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το όνειρό σας.

Η εταιρεία "Μάραγγας Προκατασκευασμένα Σπίτια", εγγυάται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσει τη ποιότητα των υλικών της με στόχο τη χαμηλότερη προσφορά. Πάντα θα χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών, προσδίδοντας στις κατασκευές μας τα μέγιστα απαιτούμενα. Μέγιστη αντισεισμικότητα, μέγιστη θερμομόνωση, μέγιστη υγρομόνωση, μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Έτσι, μόνο θα είμαστε σίγουροι ότι το σπίτι που σας παραδίδουμε θα διατηρείται άψογα για αρκετές γεννεές και θα αποτελεί διαφήμιση για την εταιρεία μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να ζητήσετε προσφορά για το δικό σας σπίτι και πληροφορηθείτε επίσης για τα δώρα που κάνουμε με την αγορά κάθε προκατασκευασμένης οικίας.

 

  • Επενδύστε Έξυπνα!!!

  • Επενδύστε Οικολογικά!!!

  • Επενδύστε Προκάτ!!!

pro-times

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.