elen

Μεταφερόμενες Οικίες

ΒΙΟ…Μεταφερόμενες Οικίες

Η εταιρεία “ΜΑΡΑΓΓΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ” εδώ και χρόνια ειδικεύεται στη κατασκευή προκατασκευασμένων κτιρίων με ξύλινα σκελετά, έχοντας σαν κύριο μέλημά της την εξέλιξη αυτού του κλάδου της οικοδομής, τη διαφήμησή του μέσα από τα έργα της και κατά συνέπεια την ευχαρίστηση των πελατών της.

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία παρακολουθεί στενά ό,τι νέο υλικό κυκλοφορεί στην αγορά της οικοδομής όσον αφορά τη προκατασκευή και τη ξηρά δόμηση, αλλά παράλληλα μελετάει και τις ανάγκες σας για στέγη.

Ύστερα λοιπόν από επιθυμία σας και επιμονή σας σε ένα είδος κατοικίας που στην ουσία μόνο οφέλη μπορεί να έχει, η εταιρεία μας προχώρησε στη κατασκευή… της ΒΙΟ…Μεταφερόμενης Οικίας.

Αποκτήστε σπίτι τώρα γρήγορα και οικονομικά…

Η μεταφερόμενη οικία, όπως μαρτυράει και η ονομασία της είναι ένα οίκημα, μία ΄΄ οικία ΄΄ αν θέλετε, πάνω σε τροχούς. Η κατασκευή που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι πάλι από ξύλινο σκελετό (όπως των προκάτ) ο οποίος στηρίζεται πάνω σε μια μεταλλική βάση. Η έδραση της βάσης αυτής γίνεται πάνω σε τροχούς αλλά και σε 4 αρθρωτά μεταλλικά ΄΄ πόδια ΄΄ (μία για κάθε γωνιά της βάσης).

Πολλές φορές οι ενδιαφερόμενοι συγχέουν τη μεταφερόμενη οικία με το τροχόσπιτο και όχι άδικα, αφού και τα δύο στέκονται πάνω σε τροχούς. Η πρώτη περίπτωση όμως αφορά κατοικία μόνιμου ή εξοχικού χαρακτήρα ενώ το τροχόσπιτο αφορά έναν τρόπο διαμονής περιστασιακού χαρακτήρα που ωφελεί κυρίως για ταξίδια και κάμπινγκ. Μια άλλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα δύο είναι ότι η μεταφερόμενη οικία από τη στιγμή που αφεθεί στο έδαφος δεν μετακινείται εύκολα παρά μόνο με τη βοήθεια γερανοφόρων οχημάτων, όπως και έρχεται στο χώρο του οικοπέδου.

Τοιχοποιία ΒΙΟ…μεταφερόμενης οικίας!

Με σύστημα θερμοπρόσοψης της Kelyfos

“ΜΑΡΑΓΓΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ” Ξύλινος σκελετός αποτελούμενος από καδρόνια διατομής 5*10 cm, τα οποία ορθώνονται παράλληλα πάνω σε στρωτήρες πακτωμένους στη μεταλλική βάση. Εξωτερικά ο σκελετός επενδύεται θερμοηχομονωτικά με ξυλόπλακες O.S.B. και μόνωση STYROFOAM IB-SL (DOW) 3cm η οποία στέκεται πάνω στο O.S.B. με ειδικά μπουλόνια ενώ κολλιέται πάνω σε αυτό και με ειδική ρητινούχα κόλα. Πάνω από την μόνωση περνιέται ειδικό υαλόπλεγμα, το οποίο μαζί με την ινοπλισμένη ρητινούχα κόλα που χρησιμοποιείται για να σταθεί, δημιουργούν το ιδανικό υπόστρωμα για το σοβά που θα ακολουθήσει. Εσωτερικά ο σκελετός επενδύεται με θερμοηχομονωτικό υλικό O.S.B. Πάνω στο O.S.B. βιδώνεται η γυψοσανίδα η οποία σπατουλάρεται και βάφεται στο χρώμα επιλογής σας. Πάχος τοιχίου 18 cm!

Συντελεστής Θερμοπερατότητας Κ= 0.30 kcal/m2 h οc .

 

 

 

“ΜΑΡΑΓΓΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ” “ΜΑΡΑΓΓΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ”

Εσωτερική πλευρά τοιχίου                      Εξωτερική πλευρά τοιχίου

Εσωτερική τοιχοποιία ΒΙΟ…μεταφερόμενης οικίας!

Εσωτερικά τοιχία με ξύλινα καδρόνια

Εξωτερική πλευρά τοιχίουΞύλινος σκελετός αποτελούμενος από καδρόνια διατομής 5*10 cm, τα οποία ορθώνονται παράλληλα πάνω σε στρωτήρες πακτωμένους στη βάση. Kαι από τις δυο πλευρές ο σκελετός επενδύεται με ξυλόπλακες O.S.B. ηχομονώνοντας τα δωμάτια μεταξύ τους, ενώ πάνω σε αυτές βιδώνεται η γυψοσανίδα η οποία σπατουλάρεται και βάφεται με το χρώμα της επιλογής σας. Επιπλέον ηχομόνωση προσφέρεται και από τον πετροβάμβακα (ειδικού βάρους 50 kg/m3) που γεμίζει το κενό ανάμεσα στα καδρόνια.

Πάχος τοιχίου 15.5cm!

 

 

Στέγη ΒΙΟ…μεταφερόμενης οικίας!

Με ξύλινα δοκάρια και ασφαλτικά κεραμίδια

Εξωτερική πλευρά τοιχίουΗ στέγη αποτελείται από δοκάρια σύνθετης ξυλείας, πλανισμένα και περασμένα με έγχρωμο ή διαφανές συντηρητικό. Η τοποθέτηση τους γίνεται κάθε 70 cm, ενώ από πάνω επενδύονται με ραμποτέ ή σκουρέτο. Έπειτα μονώνουμε με ασφαλτική μεμβράνη, καδρονιάροντας ταυτόχρονα κατά μήκος των δοκαριών. Σειρά λαμβάνει η τοποθέτηση της θερμομόνωσης (STYROFOAM) καθώς και μια δεύτερη στρώση O.S.B. που μπαίνει πάνω από τη θερμομόνωση καρφωμένη στο προηγούμενο καδρονιάρισμα. Τέλος, τοποθετούνται τα ασφαλτικά κεραμίδια πάνω στο O.S.B. καρφωμένα και κολλημένα με ειδική πισόκολα. Η στέγη θα προεξέχει της τοιχοποιίας 30 cm ενώ περιμετρικά θα “τρέχει” μια ξύλινη κορνίζα (κούτελο) που θα καλύπτει το κενό ανάμεσα σε δοκάρι και ασφαλτικό κεραμίδι.

  • Προβολές: 129803
e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ