Προκατασκευασμένη Κατοικία (ισόγεια) 80 m2 "Κορωπί"

Εκτύπωση
PDF

"Χρήση Κτιρίου : Μόνιμη Στεγαση"

 

 

 

Οι παραπάνω φωτογραφίες αφορούν προκατασκευασμένη κατοικία, η οποία κατασκευάστηκε στη περιοχή Αγ. Μαρίνας Κορωπίου, από την εταιρεία ΄΄ΜΑΡΑΓΓΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΄΄ προς όφελος τη μόνιμη στέγαση μιας νέας οικογένειας.

Ο σκελετός του σπιτιού είναι ξύλινος με επένδυση HERAKLITH εσωτερικά-εξωτερικά και τελική στρώση σοβά. Η κατοικία όπως φαίνεται, αποτελεί προσθήκη ορόφου σε ήδη υπάρχον κτίριο με μοναδικό τρόπο επικοινωνίας των δύο κτιρίων μια εξωτερική σκάλα από μπετόν.

Ο χώρος στο εσωτερικό της οικίας διαμορφώνεται με δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες, ένα μεγάλο μπάνιο και ενιαίο χώρο κουζίνας – τραπεζαρίας – καθιστικού.

Περιμετρικά του σπιτιού δεσπόζουν μεγάλες στεγασμένες βεράντες που επικοινωνούν με το εσωτερικό του σπιτιού με μεγάλα ανοίγματα σε σαλόνι και τραπεζαρία.

Η οροφή του σπιτιού έγινε με στέγη αποτελούμενη από ξύλινα σύνθετα δοκάρια και ασφαλτοκεράμιδα.

Ο χρόνος παράδοσης του σπιτιού δεν ήταν ο αναμενόμενος αλλά πολύ πιο σύντομος κατόρθωμα φυσικά που οφείλεται, εκτός από το σωστό συντονισμό των συνεργείων, στο πολύπειρο προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία μας.

Η εταιρεία ΄΄ ΜΑΡΑΓΓΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΄΄ ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες της άνωθεν κατοικίας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στην πρώτη τους κατοικία και τους εύχεται ευχάριστη διαμονή. Ελπίζουμε να φανήκαμε άξιοι των προσδοκιών και των απαιτήσεων τους και τους βεβαιώνουμε πως είμαστε δίπλα τους ανά πάσα στιγμή.