fbpx
Skip to main content

Χτίζουμε το Αύριο... Ανακαινίζουμε το χθες!

Χτίζουμε το Αύριο... Ανακαινίζουμε το χθες!

Χτίζουμε το Αύριο... Ανακαινίζουμε το χθες!

Χτίζουμε το Αύριο... Ανακαινίζουμε το χθες!

Χτίζουμε το Αύριο... Ανακαινίζουμε το χθες!

Έχοντας στο ενεργητικό μου ήδη 25 χρόνια εμπειρίας ως υπεργολάβος και έχοντας χτίσει εκατοντάδες προκατασκευασμένα σπίτια προς όφελος άλλων εταιρειών, αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου χώρο, συνεχίζοντας να παρέχω το μεράκι και τη τέχνη της προκατασκευής προς όφελος δικό σας.
Γνωρίζοντας άψογα τα μυστικά αυτού του έξυπνου - οικολογικού τρόπου δόμησης και εφαρμόζοντας τα στα σπίτια που φτιάχνω στην εταιρεία Μάραγγας - Προκατασκευασμένα συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις κατασκευές μας με ότι πιο σύγχρονο υλικό υπάρχει στην αγορά και που φέρει τις ανάλογες πιστοποιήσεις.


Γιατί η σημαντικότερη διαφήμισή μας είστε εσείς…

Γιώργος και Τασία Σπυροπούλου

Ο άνθρωπος είναι απλά ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!
Σας τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Γεωργία και Σπύρος Γραμματικός

Άριστη συνεργασία και αποτέλεσμα! Σε ευχαριστούμε Ζαχαρία, για τη προσοχή που έδειξες στο σπίτι μας!

Παναγιώτης και Βιβή Κωτσιάκη

Έμπιστος και πολύπειρος!!! TOP!!! Ζαχαρία θα χαρώ πολύ να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον.

Γιάννης Νταής

 Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία σπίτια φτιάξαμε με την εταιρεία Μάραγγας Προκατ! Κάθε σπίτι και εμπειρία! Ζαχαρία σε ευχαριστώ για όλα!  

Αλέκος και Ντέπη Παϊδα

Η εταιρεία αυτή κοίταξε πραγματικά στις ανάγκες μας και στις επιθυμίες μας και τις ικανοποιούσε σε κάθε φάση της κατασκευής.

Παναγιώτης και Χαρά Κυριακού

Ευχαριστούμε την εταιρεία σας και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για το σπίτι μας. Πραγματικά πολύ όμορφη εμπειρία και συνεργασία. Εις το επανειδείν!

Αθανάσιος και Σωτηρία Πετρίτση

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα χουμε ένα τέτοιο όμορφο σπίτι, τόσο γρήγορα. Πραγματικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη διαχείριση τόσο του χρόνου όσο και του μπάτζετ που είχαμε. Ζάχο ευχαριστούμε θερμά!

Ιωάννης Ζωγράφος

Εταιρεία χωρίς μεγάλη βιτρίνα αλλά σίγουρα με μεγάλη τεχνογνωσία. Να σαι πάντα καλά Ζαχαρία!

Τρόποι Κατασκευής

Υπηρεσίες

Ανακαινίσεις

Είμαστε μια ομάδα από πεπειραμένους και αξιόπιστους τεχνίτες, οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν όλες τις εργασίες που θα μετατρέψουν το παλιό σας σπίτι σε ολοκαίνουριο. Καθώς οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλάζει και ο τρόπος ζωή τους. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας. Πιστεύουμε ότι η δημιουργία ενός χρήσιμου χώρου είναι το κλειδί για την επίτευξη ενός υγιούς και αποδοτικότερου περιβάλλοντος. Με νέες προσθήκες και αναδιαμόρφωση, θα συμβάλλεται στη δημιουργία ενός τέλειου χώρου για να βυθιστείτε σε αυτό.

Προκατασκευασμένα Σπίτια - Τιμές

Σε μια περίοδο,όπου η κατασκευή ενός σπιτιού φαντάζει μακρινό όνειρο, η εταιρεία "Μάραγγας Προκατασκευασμένα Σπίτια", κάνει το όνειρο σας εφικτό.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε σήμερα πράξη μίας από τις πιο δυνατές επιθυμίες σας. Το ολό...Δικό σας Σπιτι!!!

Κατασκευή

Υλικά Κατασκευής

Στην εταιρεία μας παρακολουθούμε πάντοτε στενά την εξέλιξη του κλάδου της οικοδομής και σας προσφέρουμε εγγυημένα την καλύτερη ποιότητα υλικών αναγνωρισμένων και μόνο απο διεθνής οργανισμούς και συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες προδιαγραφές. Η εφαρμογή αυτών γίνεται απο εξειδικευμένα συνεργεία με πολυετή πείρα. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα σας παραδώσουμε ένα σπίτι πλήρως αντισεισμικό, με την καλύτερη δυνατή θερμομόνωση, υγρομόνωση, ενεργειακή απόδοση και αισθητική.

Διαδικασία Κατασκευής

1. Κατασκευάζεται μέσα στο οικόπεδο μια βάση από μπετόν
2. Πάνω στη συγκεκριμένη βάση θα τοποθετηθεί ο ξύλινος σκελετός της οικίας
3. Η συναρμολόγηση των τοίχων λαμβάνει θέση στη συνέχεια
4. Επόμενο βήμα αποτελεί η κατασκευή της στέγης
5. Τέλευταίο βήμα, η τοποθέτηση των δαπέδων, των ειδών υγιεινής, αλλά και ο εξοπλισμός της κουζίνας.
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.