fbpx
Skip to main content

Εταιρικό Προφίλ

Έχοντας στο ενεργητικό μου ήδη 25 χρόνια εμπειρίας ως υπεργολάβος και έχοντας χτίσει εκατοντάδες προκατασκευασμένα σπίτια προς όφελος άλλων εταιρειών, αποφάσισα να δημιουργήσω το δικό μου χώρο, συνεχίζοντας να παρέχω το μεράκι και τη τέχνη της προκατασκευής προς όφελος δικό σας.

Γνωρίζοντας άψογα τα μυστικά αυτού του έξυπνου - οικολογικού τρόπου δόμησης και εφαρμόζοντας τα στα σπίτια που φτιάχνω στην εταιρεία Μάραγγας - Προκατασκευασμένα συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις κατασκευές μας με ότι πιο σύγχρονο υλικό υπάρχει στην αγορά και που φέρει τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

  • Για την εταιρεία Μάραγγας Προκατασκευασμένα Σπίτια το ΄΄προκατασκευασμένο΄΄ δεν αποτελεί ένα πρώτο μέσο για να βγάλει γρήγορο χρήμα.
    Στην εταιρεία μας το προκατασκευασμένο αποτελεί επιστήμη, σοβαρότητα όταν το χτίζουμε και χαρά όταν σας το παραδίδουμε για να μείνετε.
    Αυτή η νοοτροπία έχει περαστεί και στο εργατικό δυναμικό που στελεχώνει την εταιρεία μας, καθ’ ότι επιτυχία για εμάς θεωρείται όταν μας εμπιστεύονται και την επόμενη κατοικία τους οι πελάτες μας ή όταν μας προτείνουν σε γνωστούς που θέλουν να φτιάξουν και αυτοί το δικό τους σπίτι.
  • Όταν αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε ένα σπίτι η μόνη σκέψη μας είναι, πως θα μπορούσε να μένει η δικιά μας οικογένεια μέσα σε αυτό.
    Χτίζουμε και σχεδιάζουμε το σπίτι σας, σαν να ήταν δικό μας. Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας και πάντα βρίσκουμε τη χρυσή τομή που θα μας φέρει πρώτους στη προτίμησή σας.
    Εκεί στηρίζεται και το μυστικό της επιτυχίας μας, στην ανθρωπιά και στην φερεγγυότητα. Έτσι γίναμε γρήγορα αγαπητοί από το κοινό ενώ διατηρούμε άριστες σχέσεις με όλους τους πελάτες μας.
Γιατί η σημαντική διαφήμισή μας είστε εσείς…

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Με εκτίμηση,

Μάραγγας Ζαχαρίας


Σχόλια Πελατών

Γιώργος και Τασία Σπυροπούλου

Ύστερα από αρκετό ψάξιμο και συζητήσεις με τους περισσότερους κατασκευαστές προκατασκευασμένων της Αττικής, κλείσαμε στην εταιρεία «Μάραγγας Προκατασκευασμένα».
Ο άνθρωπος είναι απλά ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Μπορεί στην αρχή να είχαμε κάποιους ενδοιασμούς, αλλά ούτως η άλλως κανέναν δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων. Ακόμα δεν πιστεύουμε πως έχουμε το δικό μας σπίτι και μάλιστα σε μικρότερο budget από ότι υπολογίζαμε.
Σας τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Γεωργία και Σπύρος Γραμματικός

Άριστη συνεργασία και αποτέλεσμα! Σε ευχαριστούμε Ζαχαρία, για τη προσοχή που έδειξες στο σπίτι μας! Ούτε δικό σου να ήτανε! Ειλικρινά, ακόμα το κοιτάμε με τον άντρα μου και συμφωνούμε στο ότι κάναμε την καλύτερη επένδυση της ζωής μας. Ευχές για μια πιο προσοδοφόρα πορεία στο μέλλον. Αξίζεις τα καλύτερα!

Παναγιώτης και Βιβή Κωτσιάκη

Έμπιστος και πολύπειρος!!! Ο άνθρωπος φαίνεται ότι έχει δουλέψει στα προκατασκευασμένα και δεν τα έβλεπε να χτίζονται από χαμηλά. Ακόμα θυμόμαστε να έρχεται στην οικοδομή πριν και από το συνεργείο με τα ρούχα της δουλείας και όχι με πουκάμισα. Δούλευε και επέβλεπε παράλληλα. Τι να λέμε; TOP!!! Ζαχαρία θα χαρώ πολύ να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον.

Γιάννης Νταής

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία σπίτια φτιάξαμε με την εταιρεία Μάραγγας Προκατ! Κάθε σπίτι και εμπειρία! Αν μπορούσα να φτιάξω και τέταρτο πάλι στον Μάραγγα θα πήγαινα. Δεν είναι μόνο ότι το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, αλλά το ότι αντιμετωπιζόμασταν με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, από την αρχή μέχρι το τέλος. Το χει ο άνθρωπος! Ζαχαρία σε ευχαριστώ για όλα!

Αλέκος και Ντέπη Παϊδα

Ξεκινήσαμε εγώ και η γυναίκα μου με ένα όραμα, το παρουσιάσαμε στην εταιρεία Μάραγγας Προκατ, και τώρα είμαστε πολύ τυχεροί που το όραμα μας, η εταιρεία αυτή, το έφερε στη ζωή μας. Η εταιρεία αυτή κοίταξε πραγματικά στις ανάγκες μας και στις επιθυμίες μας και τις ικανοποιούσε σε κάθε φάση της κατασκευής. Αγαπάμε το καινούριο μας σπίτι! Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, μπροστά σε ότι μας προσφέρατε.

Γιάννης και Αννα-Μαρία Ηλιοπούλου

Το 2005 αποφασίσαμε να φύγουμε από το νοίκι και να χτίσουμε το δικό μας σπίτι, με την εταιρεία Μάραγγας Προκατασκευασμένα. Παρά τις εμπειρίες που είχαμε με άλλες κατασκευαστικές, που μας έκαναν να ξανασκεφτούμε το να μπούμε σε διαδικασία χτισίματος. Ειλικρινά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ή ανησυχία με τον κ. Μάραγγα και τα συνεργεία του. Άκουγαν ό,τι τους λέγαμε και μας λύνανε αμέσως κάθε απορία και αμφιβολία που είχαμε. Είμαστε τόσο εκστασιασμένοι, με το έργο που μας παραδόθηκε που προτείνουμε τον κ.Μάραγγα ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να χτίσει σήμερα.

Μαλιάτσου Αργυρώ

Η όλη εμπειρία με την εταιρεία Μάραγγας Προκατ ήταν απολαυστική. Όλα τα συνεργεία ήταν πολύ προσιτά και απαντούσαν πάντα σε όλες τις «ανόητες» ερωτήσεις μας. Η συνεννόηση με τον κ. Ζαχαρία ήταν εύκολη και πάντα άμεση αφού ερχότανε συνέχεια στην οικοδομή και επέβλεπε και ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα μεταξύ μας.

Σπύρος και Λουκία Ξαρχάκου

Ευχαριστούμε πολύ κ. Μάραγγα! Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το όμορφο σπίτι που χτίσατε για εμάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης για όλες τις φωτογραφίες που μας στέλνατε κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Ήταν μια ανακούφιση να ξέρουμε ότι βρισκόμασταν σε καλά χέρια.

Γιώργος και Δάφνη Παπαδοπούλου

Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι μια ανακαίνιση θα άλλαζε τόσο πολύ τη καθημερινότητά μας και θα έδινε τόση αξία στο παλιό μας σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο! Η συνεργασία με τον κ.Μάραγγα άψογη! Όλη η διαδικασία εντός χρονοδιαγράμματος και πάνω απ’ όλα, εντός προϋπολογισμού! Δεν έχουμε κανέναν λόγο να μη σας προτείνουμε και σε γνωστούς που θα θελήσουν την ανακαίνιση του σπιτιού τους στο μέλλον.

Πίτσα Ορνιθοπούλου

Θα συνιστούσαμε τον κ. Μάραγγα σε οποιονδήποτε θελήσει να ανακαινίσει ή να κατασκευάσει το σπίτι του από την αρχή. Το προσωπικό ήταν τόσο ευγενικό και εύχαρο. Οτιδήποτε δεν μας άρεσε και θέλαμε μετά να το αλλάξουμε, το αλλάζανε αμέσως και χωρίς παράπονα. Γενικά είμαστε ΠΟΛΥ ευχαριστημένοι με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης αλλά και λίγο λυπημένοι, καθότι είχαμε μια άψογη καθημερινή επικοινωνία με τους τεχνίτες που ερχόντουσαν καθημερινά σπίτι μας.

Δημήτρης και Μάχη Παυλίδη

Σας ευχαριστώ για την υπέροχη ανακαίνιση! Η εταιρεία σας μας συστήθηκε από έναν παλιό σας φίλο και ειλικρινά ικανοποιήσατε όλες τις προσδοκίες μας. Κάθε φορά που ερχόμασταν στο γραφείο σας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες για την ανακαίνιση, νοιώθαμε ότι μιλάγαμε με κάποιον που ξέραμε χρόνια. Πριν την ανακαίνιση, πιστεύαμε πως θα περνάγαμε έναν Γολγοθά, αλλά τελικά όλα πήγαν κατά Θεού! Καλές δουλειές σας ευχόμαστε!

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.