elen

Διαδικασία Τοποθέτησης Προκατασκευασμένης Οικίας με Γυψοσανίδα

 1. Κατασκευάζεται μέσα στο οικόπεδο μια πλατφόρμα από μπετόν
 2. Πάνω στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα τοποθετηθεί ο σκελετός (ξύλινος) της οικίας
 3. Η συναρμολόγηση των τοίχων λαμβάνει θέση στη συνέχεια
 4. Επόμενο βήμα αποτελεί η κατασκευή της στέγης
 5. Τέλος ,η τοποθέτηση των δαπέδων ,των ειδών υγιεινής .αλλά και ο εξοπλισμός της κουζίνας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΙΑΣ  ( ΤΥΠΟΥA2 )

Ο σκελετός της οικίας ,όπως προαναφέραμε ,είναι ξύλινος και αποτελείται από ξύλινα καδρόνια (5*10) τα οποία ορθώνονται πάνω σε στρωτήρες (πισσαρισμένους για τη προστασία των καδρονιών από την υγρασία) που έχουν στερεωθεί στο μπετόν με μπετόβεργες .Τα καδρόνια αυτά τοποθετούνται παράλληλα μεταξύ τους ανά 50cm σχηματίζοντας για κάθε τοίχο ένα πλαίσιο αποτελούμενο από μικρά panels .Το κενό των panels ΄΄γεμίζει΄΄ με μόνωση πετροβάμβακα (ειδικου   βάρους 50kg/m3) .Το εσωτερικό μέρος του σκελετού  ΄΄ ντύνεται ΄΄ με ένα θερμοηχομονωτικό υλικό ,O.S.B* , το οποίο καρφώνεται στα καδρόνια και ουσιαστικά ΄΄ δένει΄΄ όλο τον σκελετό, ώστε να είναι εξαιρετικά άκαμπτος στις καταπονήσεις που δέχεται .Πάνω σε αυτό το υλικό βιδώνεται η γυψοσανίδα. Κατόπιν σπατουλάρεται και βάφεται με το χρώμα προτίμησης σας .Το εξωτερικό μέρος του σκελετού ΄΄ντύνεται΄΄ με ένα άλλο θερμοηχομονωτικό υλικό ,το
heraclit (0.60*2.00*0.025 m), που καρφώνεται πάνω στα καδρόνια .Πιο πριν όμως έχουμε φροντίσει να περιβάλλουμε την επιφάνεια του σκελετού με ασφαλτική μεμβράνη προστατεύοντας περισσότερο  την οικία από την υγρασία .Πάνω από το heraclit περνιέται υαλόπλεγμα και κατόπιν σοβατίζεται 3 χέρια  (ψιλό,χοντρό και μάρμαρο).

*Ξυλόπλακα με προσανατολισμένα ξυλοτεμαχίδια (μικρο καπλαμάδες) αποφλοιωμένου ξύλου κωνοφόρων δέντρων ,σύμφωνα με DIN300-ΟSB .Εμφανίσιμο, ανθηρό ,θερμομονωτικό, ηχομονωτικό υλικό .

Παρατήρηση :Τα ξύλα του σκελετού , αλλά ,και της στέγης είναι από κωνοφόρα δέντρα (ελατό, πεύκο) Σουηδίας και Τσεχίας .Tα συγκεκριμένα δέντρα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν εκεί αναπτύσσονται με αργούς ρυθμούς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ,το συγκεκριμένο είδος ξυλείας να είναι εξαιρετικά συμπαγές και ανθεκτικό σε σύνθλιψη και κάμψη .Επίσης,όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην τοιχοποιία μας τηρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ποιοτικού και τεχνικού ελέγχου υλικών παρέχοντας σας έναν ευχάριστο,ασφαλή και άφθαρτο στο χρόνο χώρο διαμονής.

 

 

 

 

 

 • Προβολές: 4755

Οι Αρχές μας

Οι Αρχές μας

Αντισεισμικές ΚατασκευέςΤο υπέδαφος της Ελλάδας, αλλά και οι υψηλοί δείκτες σεισμικότητας, επιβάλουν τις προκατασκευασμένες κατοικίες που η αντισεισμικότητά τους είναι επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένη.Άμεση ΠαράδοσηΤο τεχνολογικά εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας εγγυάται υπεύθυνα την πιο γρήγορη παράδωση της κατοικίας σας.Εξαρχής Ενημέρωση του Συνολικού ΚόστουςΜετά από εμπεριστατωμένη μελέτη της κατασκευής ορίζεται το τελικό κόστος μέχρι την τελική παράδοση, χωρίς καμία απόκλιση.Δυνατότητα Στεγαστικού ΔανείουΌπως και στις συμβατικές κατοικίες υπάρχει δυνατότητα στεγαστικού δανείου με συνεργαζόμενες τράπεζες που μπορούμε να σας προτείνουμε.Αξιόπιστες ΚατάσκευέςΛαμβανομένου υπ΄ όψιν του επιστημονικού σχεδιασμού και της κατάλληλης χρήσης και τοποθέτησης των πιο σύγχρονων υλικών η αξιοπιστία των κατασκευών μας είναι δεδομένη.Ισόγειες Διώροφες ΚατοικίεςΑνάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χρήστη – ιδιοκτήτη κατασκευάζονται από την εταιρεία μας ισόγειες και διώροφες κατοικίες.Σύγχρονες Μοντέρνες Λύσεις - Ποικιλία Αρχιτεκτονικών ΚατασκευώνΑκολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις της οικοδομικής και τις ανάγκες του ανθρώπου του 21ου αιώνα, χωρίς να ξεχνάμε τις κλασικές αρχές και τάσεις.Παράδοση σε όλη την ΕλλάδαΈτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και επιλογές σας, η εταιρεία μας, έχει τη δυνατότητα κατασκευής σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Εσείς... το ονειρευτήκατε! Μαζί... το σχεδιάζουμε! Εμείς... το υλοποιούμε!

Συνέχεια ανάγνωσης

 • Προβολές: 8320

Διαδικασία Τοποθέτησης Προκατασκευασμένης Οικίας με Heraklit

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΟΙΚΙΑΣ
 1. Κατασκευάζεται μέσα στο οικόπεδο μια πλατφόρμα από μπετόν
 2. Πάνω στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα τοποθετηθεί ο σκελετός (ξύλινος) της οικίας
 3. Η συναρμολόγηση των τοίχων λαμβάνει θέση στη συνέχεια
 4. Επόμενο βήμα αποτελεί η κατασκευή της στέγης
 5. Τέλος ,η τοποθέτηση των δαπέδων ,των ειδών υγιεινής .αλλά και ο εξοπλισμός της κουζίνας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΙΑΣ  ( ΤΥΠΟΥ A1 )

Ο σκελετός της οικίας ,όπως προαναφέραμε ,είναι ξύλινος και αποτελείται από ξύλινα καδρόνια (5*10) τα οποία ορθώνονται πάνω σε στρωτήρες (πισσαρισμένους για τη προστασία των καδρονιών από την υγρασία) που έχουν στερεωθεί στο μπετόν με μπετόβεργες .Τα καδρόνια αυτά τοποθετούνται παράλληλα μεταξύ τους ανά 50cm σχηματίζοντας για κάθε τοίχο ένα πλαίσιο αποτελούμενο από μικρά panels .Το κενό των panels ΄΄γεμίζει΄΄ με μόνωση πετροβάμβακα (ειδικου βάρους 50kg/m3) .Το εσωτερικό μέρος του σκελετού  επενδύεται με ένα θερμοηχομονωτικό υλικό ,heraklit , το οποίο καρφώνεται στα καδρόνια και ουσιαστικά ΄΄παίζει΄΄ ρόλο στο δέσιμο όλου του σκελετού, καθιστώντας τον άκαμπτο σε οποιαδήποτε καταπόνεση .Σειρά έχει να περάσουμε με υαλόπλεγμα το heraklit για να μπορέσει να λάβει μέρος το σοβάτισμα του σπιτιού. Στο εξωτερικό μέρος του σκελετού ακολουθείται η ίδια διαδικασία .Όλη η εξωτερική επιφάνεια επενδύεται πάλι με  heraklit ,με τη μόνη διαφορά ότι πιο πριν(πριν μπει,δηλαδή,το heraklit)   έχουμε φροντίσει να περιβάλλουμε την επιφάνεια του σκελετού με ασφαλτική μεμβράνη προστατεύοντας περισσότερο την οικία από την υγρασία .Πάνω από το heraclit περνιέται το υαλόπλεγμα και κατόπιν σοβατίζεται 3 ''χέρια''  (ψιλό,χοντρό και μάρμαρο).

Παρατήρηση :Τα ξύλα του σκελετού , αλλά ,και της στέγης είναι από κωνοφόρα δέντρα (ελατό, πεύκο) Σουηδίας και Τσεχίας. Tα συγκεκριμένα δέντρα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν εκεί αναπτύσσονται με αργούς ρυθμούς .Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ,το συγκεκριμένο είδος ξυλείας να είναι εξαιρετικά συμπαγές και ανθεκτικό σε σύνθλιψη και κάμψη .Επίσης,όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην τοιχοποιία μας τηρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ποιοτικού και τεχνικού ελέγχου υλικών παρέχοντας σας έναν ευχάριστο,ασφαλή και άφθαρτο στο χρόνο χώρο διαμονής.

 

 • Προβολές: 3482

Υλικά Κατασκευής

Αφορά την κατασκευή προκατασκευασμένης οικίας

Περιγραφή υλικών

 • Τοιχοποιία

Από ξύλινα σκελετά εισαγόμενης ξυλείας διαστάσεων 5/10 τα οποία (στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού) περιβάλλονται από μεμβράνη, κατόπιν τοποθετούνται πλάκες Heraclite (0,60\2,00\0,025) σε οριζόντια και σταυρωτή διάταξη ντύνονται με υαλόπλεγμα και σοβά τρία χεριά (πεταχτό, χοντρό, μάρμαρο). Εσωτερικά επενδύονται πρώτα με ξυλόπλακες πάχους 12χιλ (Ο.S.B), κατόπιν πάνω σε αυτές τοποθετείται (βιδώνεται) η γυψοσανίδα πάχους 12χιλ η οποία κατόπιν σπατουλάρεται και βάφεται. Στο εσωτερικό των τοίχων τοποθετείται μόνωση πετροβάμβακα (ειδικού βάρους) 50 κιλών ανα κυβικό μέτρο και πάχους 5 εκ. Τελικό πάχος εξωτερικού τοίχου 0,17m εσωτερικού 0,15.

 • Στέγη

Ξύλινα δοκάρια από συνθέτη ξυλεία πλανισμένα περασμένα έγχρωμο η διαφανές συντηρητικό διαστάσεων 7\17 τοποθετούνται κάθε 70εκ περίπου. Επένδυση στέγης με ραμποτέ εισαγωγής πάχους 15χιλ. Κάλυψη στέγης με μεμβράνη Reflex, καδρονιάρισμα κατά μήκος των δοκαριών με καδρόνι 3,5\5εκ, τοποθέτηση μόνωσης DAW πάχους 3εκ δεύτερη στρώση μεμβράνη Ultra flex πάνω από την μόνωση, καδρονιάρισμα για το κεραμίδι, τοποθέτηση κεραμιδιού ρωμαϊκού η γαλλικού τύπου τα οποία καρφώνονται ανά διαστήματα στις δοκίδες 3,5\5,00εκ. Περιμετρικά ξύλινη κορνιζά στέγης. Κατόπιν τοποθετούνται με λάσπη τα κεραμίδια κάλυψης αρμών της στέγης (κορφιάδες) και τσιμεντοκονίες εάν χρειάζεται. Η στέγη προεξέχει της τοιχοποιίας 30εκ.

 • Δάπεδα

Τσιμεντοκονίες στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους,που καλύπτονται από στεγασμένες βεράντες. Τοποθέτηση πλακιδίων της σειράς που συνεργαζόμαστε και στοκάρισμα των αρμών αυτών. Το ίδιο ισχύει και για τα πλακάκια λουτρών και κουζίνας. Μαρμαροποδιές σε όλα τα εξωτερικά ανοίγματα του σπιτιού (πόρτες-παράθυρα).

 • Κουφώματα

Εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου λευκά ανοιγόμενα - συρόμενα επάλληλα με διπλά τζαμιά λάστιχα στεγανότητας και πόμολα. Πόρτα εισόδου πάνελ κλείδωμα τριών σημείων. Πόρτες εσωτερικές πρεσαριστές M.D.F με πόμολα και μηχανισμούς

 • Ηλεκτρική Εγκατάσταση

Τοποθετείται χωνευτή με σωληνώσεις σε όλο το σπίτι,με πίνακα μονοφασικό, πρίζες, διακόπτες, μια γραμμή τηλεφώνου, κεραίας, air condition, πλυντηρίου πιάτων και ρούχων, θερμοσίφωνα, 2 πρίζες σε κάθε δωμάτιο + διακόπτη, 4 πρίζες στο σαλόνι + διακόπτες, 3 πρίζες στην κουζίνα και 1πριζα στο μπάνιο + διακόπτη.

 • Υδραυλική Εγκατάσταση

Τοποθετείται χωνευτή για ζεστό και κρύο νερό, από χαλκοσωλήνα επενδεδυμένο,με διακόπτες και εξαρτήματα εγχώριας προέλευσης. Γραμμή θερμοσίφωνα και διακόπτες σε κάθε τμήμα της υδραυλικής εγκατάστασης. Οι εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχετεύσεις παραδίδονται μέχρι το εξωτερικό μέρος του οικήματος.

 • Είδη Υγιεινής

Μπανιερά η ντουζιέρα διαστάσεων 0,80\0,80, νιπτήρας έπιπλο 0,90μ, λεκάνη,καζανάκι, αξεσουάρ μπάνιου μεταλλικά-κρυστάλλινα μπαταρίες μείξεως απλές ιταλικές, νεροχύτης ανοξείδωτος δυο γούρνες

 • Ντουλάπια Κουζίνας

(αναλογία 1τρ.μ ανά10 τετραγωνικά σπιτιού)

Κουτιά από μελαμίνη λευκή 16mm.Πορτακια βακελίτη, (χρώμα επιλογή δική σας από τα δειγματολόγια μας). Περιλαμβάνονται πάγκος κουζίνας, κορνίζες, πιατοθήκη, πόμολα.

 • Ντουλάπες Δωματίων.

Σε κάθε δωμάτιο ντουλάπα διαστάσεων 1,50/2,70 από μελαμινούχα επενδεδυμένα πορτάκια πόμολα, ράφια, συρτάρια κ.λ.π.

 • Χρώματα

Όλα τα εμφανή ξύλινα σημεία του οικήματος βάφονται πριν την τοποθέτηση τους, με συντηρητικό μυκητοκτόνο φάρμακο και στο τέλος 2 χεριά βερνίκι. Εσωτερικά οι επιφάνειες της γυψοσανίδας σπατουλάρονται, αφού προηγούμενος έχουν μπεί οι γάζες αρμών περνιούνται αστάρι και κατόπιν βάφονται 2 χέρια χρώμα πλαστικό λευκό.

Οι εσωτερικές πόρτες και κάσες περνιούνται βελατούρα, κατόπιν τρίβονται και βάφονται 2 χεριά ριπολίνη λευκή.

 

Υποχρεώσεις Ιδιοκτήτη

Έξτρα Εργασίες

 • Έκδοση οικοδομικής άδειας
 • Πέργολες διακοσμητικές
 • Κατασκευή βάσεως από μπετόν
 • Πατάρια εσωτερικών χώρων
 • Ι.Κ.Α. Κατασκευαστικών φάσεων (μπετά, σοβατίσματα, δάπεδα, βαψίματα, περιβάλλον χώρος).
 • Μάρμαρα εξωτερικών χώρων
 • Φ.Π.Α. τιμολογίου μπετόν
 • Σίτες-ανακλήσεις κουφωμάτων
 • Φ.Π.Α. τιμολογίου οικίας
 • Κάγκελα
 • Φ.Π.Α.Πιστοποιητικών ηλεκτρολόγου-υδραυλικού
 • Σκάλα εσωτερικού χώρου
 • Συνδέσεις ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ και αποχέτευση με τα δίκτυα.
 • Εξωτερικά βαψίματα τοίχων
 • Διάφορες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες πέρα των αναγραφόμενων στα έντυπα
 • Καλώδιο και σύνδεση παροχής ρεύματος
 • Σοβατίσματα πέρα του προκάτ οικήματος
 • ''Γεμίσματα'' δαπέδων άνω των 7cm (εφόσον η βάση δεν έχει γίνει με ευθύνη τού κατασκευαστή).
 • Θέρμανση
 • Τζάκι
 • Προεξέχουσα στέγη άνω των 30cm.
 • Προβολές: 13966

Ξύλινοι σκελετοί

Σκελετοί από ξύλο ή με ξύλινα πλαίσια υπάρχουν ήδη από τη λίθινη εποχή. Η κατοικία ήταν σε ανταγωνισμό με το δάσος και έτσι υπήρχε επάρκεια σε ξυλεία. Με τα πέτρινα τσεκούρια της εποχής, ήταν δυνατή η υλοτόμηση δέντρων με τις κατάλληλες διαστασεις. Νεοτερες δόκιμες απέδειξαν ότι για τη κοπή ενός κορμού πάχους  16 cm, χρειαζόταν μονό 20 λεπτά της ώρας. Μπρούτζινα  εργαλεία εμφανιστήκαν στην Ευρώπη γύρω στο 800 π.Χ..Με αυτά η επεξεργασία των κορμών γινόταν καλύτερη και ευκολότερη, ήταν δυνατή η πραγματοποίηση απλών συνδέσεων και έτσι από την εποχή εκείνη άρχισαν δομικά έργα με κορμούς δέντρων που τοποθετούνταν σε στρώσεις και συνδέονταν με εμπλοκή στις γωνίες. Χρησιμοποιούνταν κυρίως ευθύγραμμοι κορμοί και γι’ αυτό τα ξύλινα σπίτια ήταν διαδεδομένα στη Νότια Γερμάνια και στην Ελβετία. Οι ξύλινοι σκελετοί κυριαρχούσαν στη κατασκευή κατοικιών ακόμη και στις αστικές περιοχές, μέχρι τον 17ο και 18ο αιώνα, αλλά κυρίως με ξυλεία δρυός. Η εξάπλωση τους εκείνη την εποχή οφείλεται στην ύπαρξη πλούσιων δασών με δρυς.

Ιστορική αναδρομή στις ξύλινες κατασκευές


Η εξέλιξη του φέροντος και άκαμπτου σκελετού των ξύλινων κατασκευών έχει προχωρήσει σημαντικά στη βάση της κατασκευαστικής εμπειρίας πολλών αιώνων όπως αποδεικνύει η αποκατάσταση κτιρίων από αρχαιολογικά ευρήματα:

 1. Μονόχωρα σπίτια της λίθινης εποχής με πλαισιωτους ορθοστάτες και τοίχους πλήρωσης ΄΄πλεχτούς΄΄. Στατική αρχή του πακτωμένου υποστυλώματος.
 2. Ξύλινη κατασκευή πάνω σε θεμέλια από τοιχοποιία μετά τη χρήση της πετράς και του κονιάματος από τους Ρωμαίους. Στατική αρχή του πλαισίου με διαγώνιες ενισχύσεις και συνδέσεις των ξύλων. (εγκοπές κτλ) που ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν μονό με μεταλλικά εργαλεία.
 3. Ξύλινη κατασκευή με ορόφους : α) από συνεχείς για όλους τους ορόφους ορθοστάτες και β) από χωριστά κατασκευαζόμενους ορόφους.
 4. Διαφόρων ειδών διαμήκης και εγκάρσιες ενισχύσεις του σκελετου. Δισκοειδη στοιχεία ακαμψίας.
Σύγχρονοι ξύλινοι σκελετοί


Σε περιοχές  που παράγουν άφθονη ξυλεία όπως οι Η.Π.Α., ο Καναδάς, η Νορβηγία και η Σουηδία, όπου η ξύλινη μονοκατοικία παίζει ακόμα σπουδαίο ρολό, διατηρήθηκε ο ξύλινος σκελετός σε μορφή κατασκευαστικά εκσυγχρονισμένη,
Ένας ξύλινος τοίχος πάχους 14 cm προσφέρει θερμομόνωση αντίστοιχη με οπτοπλινθοδομή πάχους 1 ½  τούβλου ή ενός τοίχου πάχους 30 cm από μπλοκ με διάκενα.
Αλλά και στην κεντρική Ευρώπη, δεν έχουν εκλείψει οι ξύλινοι σκελετοί. Σε μια σειρά από μονώροφες ως διώροφες κατασκευές όπως νηπιαγωγεία, σχολειά, εκθέσεις και μονοκατοικίες, βρίσκουν εφαρμογή κατασκευές με ξύλινο σκελετό. Συχνά συναντώνται ξύλινες στέγες πάνω σε συμπαγής κατασκευές. Το ξύλο παρέχει δυνατότητα για ποικιλία στις διαμορφώσεις χώρων και λεπτομερειών και είναι βέβαιο ότι το φυσικό αυτό υλικό με την ωραία και ζωντανή εμφάνιση ικανοποιεί απόλυτα από αισθητική άποψη.
Ο ξύλινος σκελετός έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει την πρωταρχική του θέση στις κατασκευές κατοικιών ύστερα από την εξέλιξη των σύγχρονων συνδέσεων για γραμμικούς φορείς και τη χρήση σύνθετων προϊόντων ξυλείας (π.χ. ανικολλητή). Σημαντικό ρολό παίζουν και τα βελτιωμένα μέσα πυροπροστασίας καθώς και οι νεώτερες εμπειρίες ως προς τη συμπεριφορά στη φωτιά. Έτσι, είναι δυνατή η κατασκευή μεγάλων ανοιγμάτων, πλαισίων, ακόμη και δικτυωμάτων.

Οι κατασκευές , αυτού του τύπου αποτελούν μια μόνιμη και αξιόπιστη λύση, για αρκετές χώρες στο κόσμο (βλ. Ηνωμένες Πολιτείες ,Καναδά ,Ιαπωνία και όλες οι Σκανδιναβικές).Τις εμπιστεύονται καθώς προσφέρουν ένα υγιές και ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον συνδυασμένο με τη μέγιστη αντισεισμική προστασία. Ακόμη σε μια περίοδο όπου απαιτείται η ευαισθητοποίηση όλων  σχετικά με τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας (είτε ηλεκτρικής είτε άλλης μορφής επιζήμιας για το περιβάλλον) ,τα σπίτια αυτά έχει αποδειχθεί ότι παρουσιάζουν μια εξαιρετική θερμομόνωση (πολύ καλύτερη από αυτή της συμβατικής δόμησης) προσφέροντας μια άνεση ζεστασιάς το χειμώνα και δροσισμού το καλοκαίρι. Αυτή η ιδιαιτερότητά τους συμβάλει σε  μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και στη αποφυγή υπέρογκων λογαριασμών κάνοντας έτσι , σε λίγα χρόνια , το σπίτι από μόνο του , απόσβεση μεγάλου μέρους του κόστους αποπεράτωσής του. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να χαρακτηρίζονται και ως ένα βαθμό βιοκλιματικά! Αυτοί είναι , τέλος ,και οι λόγοι που οδήγησαν εμάς να ειδικευτούμε σε αυτό τον κλάδο κατασκευής ,παρακολουθώντας κάθε εξέλιξη του ,παρέχοντάς σας εγγυημένα ένα άριστο αποτέλεσμα!

 • Προβολές: 4324
e-genius.gr ...intelligent web software
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ